Els Encants celebren el Carnestoltes dissabte 25 de febrer

Event image: 

 

Als Encants celebrem el Carnestoltes. Serà una festa de màscares. Disfresseu-vos del que vulgueu, però l’antifaç no us el deixeu. Serà el pròxim dissabte 25 de febrer quan els comerciants del mercat es disfressaran tot convidant també nens i joves a venir als Encants tot disfressats.

Hi haurà premis per als comerciants i per als nens o nenes que llueixin la millor disfressa d'acord amb el veredicte que emeti el jurat. Els nens que vinguin disfressats han de ser al Punt d'Informació del Mercat a les 16:30 hores perquè el jurat valori les seves disfresses.

Hi haurà actuacions musicals, per exemple, una ‘Chirigota’, que deixarà les coses clares amb el seu recital, que és com ha de ser per Carnaval.

Per als més petits –i una mica més grans també- fem un taller de creació de màscares. Al matí, de 11 a 13 hores, i a la tarda, de 17 a 19 hores. Estarà situat just al davant de la sala d’activitats polivalents del mercat, a la planta baixa.

Tapa Carnestoltes, menjar i beguda: 3 euros

Els restauradors de l’Street Food, a la planta superior del mercat, i el restaurant el Mirall, a la planta baixa, ofereixen unes tapes i beguda per 3 euros dissabte 25 de febrer. Per estar-ne informats, seguiu-nos al Facebook, Twitter i Instagram dels Encants.

Facebook.com/encantsbarcelona    A Twitter: @encantsbcn    A Instagram: @encantsbarcelona

Fecha evento: 
Sábado, Febrero 25, 2017 -
09:00 to 20:00