Textil y confección

Stocks y Liquidaciones

¡¡¡COMPRO stocks!!!

Traspasos, liquidaciones, partidas, cierres de negocio, ceses por jubilación, impagos, concursales, etc. 

Todo tipo de género: Ropa, Calzado, Hogar, Menage, Electrónica, Juguetes, Droguería, Tela, Ferreteria etc. . . 

Se valora bien, sin compromiso. Pago al contado. 

Comprador directo.

¡Rapidez y discreción!

___

Atención por WhatsApp, teléfono o e-mail: 630 391 686 (David Sandoval) -  davidsandovalr@msn.com

Paradas: 
65
Contacto: 
630 391 686

Escumes, hules i tapisseria Pedro Bonel

Botiga dedicada a la venda d'escumes, coixins i materials per a tapisseria. També disposen d'hules, fundes per a coixins, buata, catifes tradicionals i també sintètiques. 

Si esteu interessants en escuma per a coixins,per a sofàs, també les prepara a mida, sempre que siguin de formes rectangulars o quadrades. 

Demaneu consell al Pedro Bonel sobre les densitats de cada escuma o la finalitat perquè us podrà dir quin és el millor material. 

Planta mitjana, carrer B, núms 519 a 522.

Paradas: 
519 a 522
Contacto: 
932 310 110

Sabons naturals, tovalloles i pareos Luisa i Rafael

La Luisa i en Rafael són dos emprenedors amb parada als Encants. Van decidir crear la seva pròpia marca de sabons fets amb productes naturals, ecològics i biodegradables, van demanar el registre a Sanitat i des de fa poc ja la tenen al mercat: Buba. Si voleu saber perquè aquest nom, teniu una pista a la fotografies. Aloe Vera, calèndula, rosa mosqueta, algues marines, karité, lavanda... ah, i uns sabons esponja ideals per a netejar la pell. I ja que hi són, van pensar, ara que és estiu, perquè no hi posem tovalloles per a la platja i pareos? També.

Paradas: 
240-242
Contacto: 
Luisa: 60034840
Rafael: 6397633

Merceria Robles

Merceria Robles

MERCERIA ROBLES 

La mejor relación calidad - precio. Esta es la idea y la filosofía de negocio con la que trabaja Ivan Robles para su negocio de mercería en el mercado de los Encants y en la web. Es la tercera generación en su familia que se dedica a la venta de estos mismos productos y por lo tanto tiene mucha experiencia. En las fotografías puede ver a las personas que encontrará habitualmente en la parada: Johan, Iván y Irela. La mercería Robles se encuentra en el acceso 20 directamente desde la avenida Meridiana en los puntos 25 a 28.

Paradas: 
25 a 28
Contacto: 
931717000

Kilotela

Ens dediquem a la venda d’articles de decoració per a la llar: cortines, tapisseries, manteleries, hules, etc. i robes de cotó per a Patchwork.

Marca pròpia de robes de Patchwork: Patchwork Republic.
El tret què ens diferencia són les fonts dels nostres productes. Som una empresa especialitzada en el mercat dels stocks, partides, desclassificats i els outlets de fàbriques.
Els productes que oferim, d’elevada qualitat i disseny, són importats directament dels proveïdors sense passar per intermediaris. Per aquesta raó els nostres preus no tenen
competència.

Paradas: 
P 392
Contacto: 
Josep Torres
652 93 29 49

Miguel Marcos

Pasamanería, adornos, accesorios para la confección, mercería...

-------------------------------------------------------------------------------------

Vendedor de lotes en subasta

Paradas: 
B 757-758
Contacto: 
Miguel Marcos
649 94 92 22

Páginas